Autoschade

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst

is uw schadehersteller voor kleine en grote schades.

Autoschade herstellen

Bij ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst werken we met gepassioneerde medewerkers en de nieuwste apparatuur. Met ons team streven we bij iedere auto reparatie naar perfectie. Een tevreden klant is voor ons van groot belang. Niet voor niets zijn de referenties van klanten die u voor zijn gegaan te lezen op onze website. Een tevreden klant, daar zijn we trots op.

 

Heeft u autoschade? Autoschade melden

 

Herstellen van lakschade

Lakschade herstellen gebeurt volgens fabrieksnormen. Lakschade wordt dusdanig hersteld, dat u nauwelijks ziet waar de lakschade zich bevond. Uw auto staat weer keurig netjes voor u klaar en het schoonmaken is voor ons vanzelfsprekend. Gegarandeerd een mooi eindresultaat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

 

Autospuiterij Den Haag

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst is een uitstekende autospuiterij in Den Haag. Met de ervaring van onze medewerkers en de geavanceerde apparatuur zijn we de juiste partner voor het spuiten van uw auto. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en ons bedrijfspand is uitgerust met moderne spuitcabines. Wij zijn verplicht milieubewuste laksoorten te leveren volgens de erkenning van de stichting Duurzaam Repareren. De modernste autolakken zorgen dat er geen kleurverschil optreedt bij het spuiten van slechts een deel van uw auto.

 

Deukschade aan uw auto

Deukschade aan uw auto? Het terugduwen van het deukje is secuur werk dat vraagt om speciaal gereedschap en specifieke belichting. Uw auto wordt onder handen genomen door onze specialist op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. Veel klanten verbazen zich over het eindresultaat en stappen weer tevreden in hun auto.

Uitdeuken parkeerdeukje?

Heeft u een klein deukje of een parkeerdeukje? U kunt er vaak zelfs op wachten. Kom langs voor een vrijblijvende offerte voor de kleine of grote deukjes.

 

Parkeerdeukje uitdeuken? Maak een afspraak

 

Ruitschade aan uw auto herstellen

In eerste instantie kijken we bij Autoschade van Vreden-Binckhorst of we de ruit kunnen repareren, dat kost u minder geld en tijd.

Wat zijn de kosten van een autoruitschade?

De kosten zijn afhankelijk van 3 belangrijke factoren:

  • Welke ruit is beschadigd (Voorruit of bijvoorbeeld een zijruit)
  • Het soort schade (gaat het om een sterretje of om een barst)
  • Of uw verzekering de ruitschade vergoedt

Sterretje in uw ruit?

Bij een sterretje in de ruit is het verstandig om niet te gemakzuchtig te zijn. Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen. Dit kan ook gebeuren als u met hoge snelheid aan het rijden bent. Een beschadiging in de voorruit kan een grote belemmering zijn voor de veiligheid van u en uw passagiers. Als een sterretje in de ruit wordt gerepareerd is uw voorruit net zo sterk als voor de schade. Wacht er niet te lang mee. Het herstellen van een sterretje in de ruit kost vaak maar 30 minuten.

 

Autoverzekering ruitschade

Niet iedereen is verzekerd voor een ruitschade. Indien u verzekerd bent voor ruitschade en wij kunnen de ruit repareren door middel van een harsinjectie, dan is de reparatie meestal kosteloos. Als er een barst in de ruit zit moet deze in veel gevallen vervangen worden. Meestal wordt dit door uw verzekeringmaatschappij vergoedt, u dient echter wel het eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).

 

ASN Den Haag erkend schadehersteller

Onze medewerkers moeten zich constant bezighouden en ontwikkelen op met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen aan de slag te kunnen. Jaarlijks worden opleidingen en cursussen gevolgd. De medewerkers komen op deze manier niet voor verrassingen te staan en voldoen aan de eisen die door de dealers gesteld worden. Enkele dealers voor wie wij werken:

  • Toyota
  • Lexus
  • Alfa Romeo

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

 

01 Autoschade Bumper Herstel
02 Autoschade Bumper Spuiten
03 Autoschade Herstel
04 Autoschade Auto Spuiten
05 Autoschade Auto Herstel
06 Autoschade Auto Herstel
08 Autoschade Rui Reparatie
10 Autoschade Spuitkoppen
11 Autoschade Kleurenkaart
12 Autoschade Bumper Schade
13 Autoschade Herstel
14 Autoschade Herstel
16 Autoschade Herstel
17 Autoschade Herstel
18 Autoschade Herstel
19 Autoschade Herstel

 
 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze autoschade reparaties? Meld u hier aan.